Herfelingen | Landelijk gelegen moderne nieuwbouw -Interieur

Openheid met een eigen identiteit voor elke ruimte

De helling die de tuin typeert, kenmerkt meteen ook het hele huis. Want daardoor konden we spelen met de verschillende niveaus. Op de gelijkvloerse verdieping hebben we een prachtige connectie gemaakt tussen de keuken en de leefruimte enerzijds en het terras en de tuin anderzijds. De zithoek bevindt zich op straatniveau en voelt dankzij het lagere plafond erg gezellig aan. Elke ruimte vloeit naadloos in de volgende over maar toch behouden ze elk hun eigen identiteit door het verschil in niveau, muurtjes en materialen.

Highlights

  • Privacy aan de straatkant en openheid achteraan voor een prachtig zicht op de tuin en omgeving
  • Tussenniveau’s geven een eigen identiteit aan elke ruimte zonder in te boeten aan het ruimtelijk gevoel
  • Speelse plaatsing van de ramen voor een dynamische look en optimale lichtinval
  • Accenten van notelaar zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling
  • BEN-woning: geothermische warmtepomp met koeling, zonnepanelen, ventilatiesysteem, zonwerend glas

BEN-woning

BEN staat voor een Bijna Energie Neutraal. Een woning krijgt dat label dankzij de slimme combinatie van optimale isolatie en de integratie van hernieuwbare energiebronnen. Denk daarbij aan zonnepanelen en een geothermische waterpomp. Zo heb je weinig energie nodig om je huis te verwarmen. Een niet te onderschatten voordeel in onzekere en wispelturige tijden. De energiefactuur klimt nooit hoog en je geniet van zalig comfort. Bij Adam & Eva Architecten willen we sterk inzetten op duurzaamheid Niet alleen je portefeuille wint erbij, je bewijst er ook het milieu een dienst mee. Win-win!

Openheid met een eigen identiteit voor elke ruimte

De helling die de tuin typeert, kenmerkt meteen ook het hele huis. Want daardoor konden we spelen met de verschillende niveaus. Op de gelijkvloerse verdieping hebben we een prachtige connectie gemaakt tussen de keuken en de leefruimte enerzijds en het terras en de tuin anderzijds.

De zithoek bevindt zich op straatniveau en voelt dankzij het lagere plafond erg gezellig aan. Elke ruimte vloeit naadloos in de volgende over maar toch behouden ze elk hun eigen identiteit door het verschil in niveau, muurtjes en materialen.

Vertel ons over je plannen

Van hedendaags modern tot landelijk. Van nieuwbouw tot renovaties en totaalprojecten. Vertel ons over je plannen en ideeën. Hoe uniek of specifiek je verhaal ook is, wij vertalen het graag in een prachtige realisatie van jouw industrieel bouwproject.

  • Meer dan 25 jaar ervaring en expertise
  • Wij luisteren, communiceren transparant en denken mee mét jou
  • Uniek ontwerp op maat van jouw budget en wensen
  • Begeleiding van A tot Z bij architechtuur, interierur- en tuinarchitechtuur
  • Beleef je project nog voor de realisatie met een VR-beleving