Chris Heyvaert

Zaakvoerder

Jordi Cornet

zaakvoerder

Tom Vandensande

zaakvoerder

Flore Minner

zaakvoerder - eva interieurs

Kimberly Peeters

Architect

Chloe Callebaut

Architect

Coralie De Jongh

Interieurarchitect

Zsofia Beszteri

Calculator

Sean Minnaert

Bouwkundig tekenaar

Joachim Van Lathem

Bouwkundig tekenaar

Kyllian Cools

Bouwkundig tekenaar

Wannes Deyaert

Stagair architecht

God is an architect

De eenheid die Adam & Eva symboliseren willen ook wij realiseren in onze ontwerpen.

Een interieur uitgetekend door Eva dat voortvloeit uit het architecten-ontwerp van Adam, die beide perfect opgaan in een omringende tuin op maat.

Zaakvoerders

Ontwerpers

Bouwkundig tekenaars

Calculator

Adam & Eva. Een lang verhaal kort.

Ook de échte Adam & Eva zijn onlosmakelijk verbonden met een verhaal van scheppen en creëren. En met het paradijs waarin ze woonden. Een architectenbureau met dezelfde naam is dus allerminst onlogisch. Meer nog; de eenheid die Adam & Eva symboliseren willen ook wij realiseren in onze ontwerpen. Een interieur uitgetekend door Eva dat voortvloeit uit het architecten-ontwerp van Adam, die beide perfect opgaan in een omringende tuin op maat.

Het prille begin

Maar ook in de historiek van ons bureau kunnen we wat parallellen trekken met het oorspronkelijke verhaal. Iemand moet de eerste bewoner zijn. Onze Adam wordt in het echte leven aangesproken als Chris. Hij studeert in 1993 af als architect en start als zelfstandige een eigen architectenkantoor. Later dan dat in het originele scheppingsverhaal gebeurt, krijgt Chris na tien jaar gezelschap en is Architectenteam A-Projects een feit.

Van een naar vier

Adam & Eva voorzagen destijds in een wissel op de toekomst. Zo ook ons kantoor. In 2008 start Jordi zijn carrière bij A-Projects. 12 jaar later is hij er nog altijd aan de slag. Niet langer louter als medewerker maar ook als vennoot/zaakvoerder. Een traject dat ook Tom en Flore sinds 2019 doorliepen.

Verdere uitbreiding

In 2022 wordt de expertise van deze vier zaakvoerders ondersteund met de ervaring van een doorheen de jaren uitgebreid team. Die van architecten Chloë en Kimberly, van ontwerper Talia, van tekenaars Sean, Joachim en Kyllian, van calculator Zsofia en van administratief ondersteuner Els. Samen met de grootte van het team evolueert ook het kantoor. Sinds het ontstaan dwong zich twee keer een verhuis op.

Nieuw hoofdstuk

Als multidisciplinair team is A-Projects in 2022 klaar voor de toekomst, gehuisvest in de Kerkstraat in Ternat gaat het vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet. A-Projects is niet meer en maakt plaats voor Adam & Eva. Een nieuwe naam, een nieuw logo en nieuwe huisstijl. De start van een nieuw, langdurend straf verhaal.